Felnőttképzési nyilvántartási szám: E-000228/2014

Jelentkezés a targonca tanfolyamra és vizsgára

A jelentkezési adminisztráció pontos elvégzéséhez célszerû személyesen felkeresni iskolánkat, de akinek az elfoglaltsága ezt nem teszi lehetõvé jelentkezhet ONLINE is. Elérhetõségek:

Jelentkezés a targonca tanfolyamra személyesen

Az iskola ügyfélszolgálata egész héten munkanapokon 09:00.-17:00.-ig várja a beíratkozókat. A jelentkezés kb. 10 percet vesz igénybe. Amit szükséges elhozni: Szükség lesz majd egy orvosi alkalmassági vizsgálatra, amelyet az innen is letölthetõ formanyomtatványon kérünk igazolni. Az orvosi alkalmasságit legkésõbb a tanfolyam kezdetekor kell leadni, ha a jelentkezéskor még nincs kész, attól még regisztrálhatunk a tanfolyamra. A jelentkezéskor felnõttképzési szerzõdést is kötünk

Jelentkezés a targonca tanfolyamra ONLINE

Mielőtt a jelentkezésedet leadod feltétlenül érdeklődj, hogy van-e még hely a meghírdetett tanfolyamra, mert a targoncás vizsgalétszám korlátozott, és a jelentkezési határidőig általában be is telnek a helyek. Ha van hely, akkor az alábbi teendőid lesznek:

Ha bárhol elakadsz és segítség kell, hívd az ügyfélszolgálat telefonszámát +36 1 357 4773, vagy +36 20 944 9114
 1. A targonca tanfolyam jelentkezési lapját kitöltve küldd vissza a Majsai Autósiskola központi email címére (info@majsai.hu). A jelentkezési lapunkat innen is le lehet tölteni. Ekkor még nem probléma, ha az orvosi alkalmassági pecsét nincs rajta, de NE FELEDD, hogy legkésőbb a tanfolyam kezdetekor arra is szükség lesz.
 2. Szkenneld be a személyi igazolvány és a lakcímkártyád mindkét oldalát, valamint az iskolai bizonyítványod és ezeket is küldd el
 3. Az emailben - amelyhez a dokumentumokat csatolod - egyértelműen jelezd a meghírdetett dátum megadásával, hogy melyik tanfolyamra jelentkezel. Valahogy így: A 2017........-án kezdődő targonca tanfolyamra jelentkezem.
 4. Utald át az első részletet, minimum 40 000 Ft-ot.
  Utaláshoz adatok: Majsai Autósiskola Kft.
  Számlaszám: 10102244-32041406-00000002
  Közleménybe: Neved/résztvevő neve és Targonca tanfolyam a kezdési dátummal
 5. Külföldről történő utalás esetén adatok:
  Nemzetközi bankszámlaszám: HU81-10102244-32041406-00000002
  Budapest Bank SWIFT (BIC) kód: BUDAHUHB
 6. Az adatok és az összeg beérkezése után visszaigazoljuk, hogy felvettünk a tanfolyamra

OKJ-s Targonca tanfolyamra jelentkezőknek fontos információ

Az OKJ-s targonca tanfolyamra előre kell jelentkezni, mert a Vizsgaközpont részére a képzőszervnek (Majsai Autósiskola) a vizsgázók létszámát még a tanfolyam kezdete előtt, előre kell megadni. Mivel a vizsgázók létszáma a meghírdetett vizsgaidőpontban korlátozott (sajnos nem tudunk felvenni mindenkit), ezért a jelentkezések sorrendjében töltjük fel a helyeket. A vizsgalétszámban már regisztrált hallgatókért az iskola a Vizsgaközpont felé kötelezettséget vállal, mégpedig azt, hogy a létszámnak megfelelő vizsgadíjakat kifizeti. Ezért regisztráció után díj visszatérítésre nincs lehetőség, viszont a tanfolyam jelentkezési határidejéig a befizetett díjak másra (ismerős, barát, rokon) átruházhatók, de csak akkor, ha az illető az egyéb beíratkozási feltételeknek is megfelel.

Targoncavezető tanfolyamhoz letölthető nyomtatványok

Visszatérés a targoncajogositvany.hu oldalra.